RólunkMegújult Ajánlataink

"Pihenni bárhol lehet,nálunk újjászületik"


Szeretnénk ha már nevünk hallatán egy barátságos kellemes környezetre gondolna, ahol a szolgáltatások különlegesek ,a berendezés összhangot sugall és a törődés természetes .Egy hely amely csenddel és nyugalommal kényeztet el és teljes feltöltődést kínál. A feng shui elvei alapján energetizált szépségházunkban jól felkészült szakember gárdával várjuk kedves vendégeinket .

Szépségházunk azzal a céllal alakult meg,hogy minőségi professzionális termékekkel, természetes kozmetikumokkal, maximálisan képzett szakemberekkel, kellemes, barátságos környezetet teremtsen vendégei számára.Szépséghézunkban igénybevehető szolgáltatások lényege,hogy az ember testi,lelki
egészségét egyaránt szem előtt tartva,minden érzékszervet egyszerre stimulál.Mindezt a színek,illatok,
zene,meleg anyagok és formák együttes hatásával.

Képzett kozmetikusaink, pedikűröseink és masszőrünk , segítik az ön megszépülését, ellazulását, relaxálását. Nálunk megtalálja azt a kikapcsolódást, ami a mindennapi stressz levezetéséhez nélkülözhetetlen. Munkánk során a kölcsönös bizalom kiépítésére, a magas szakmai színvonal kialakítására és a kellemes környezet megteremtésére törekedünk.Minden embernek szüksége van arra, hogy szépnek érezze magát, külsőleg és belsőleg egyaránt, ezért szakítson időt ránk, és ne feledje nálunk a legfontosabb a vendégek elégedettsége .

Rendszeresen részt veszünk szakmai tanfolyamokon, továbbképzéseken, kiállításokon, így hatékonyabban tudjuk kezelni és kényeztetni a hozzánk forduló ,hölgyeket és urakat.

Munkatársaink:szakmai felkészültségük és tapasztalataik birtokában kezeléseink magas színvonalú megvalósítását biztosítják.

Vezetõ kozmetikus:
Violáné Czigány Bernadett Kozmetikus mester

mandala szépségház

mandala szépségház


Szeretettel várunk minden szépülni vágyó vendéget !

Induljon el a természet útján és jöjjön el hozzánk,hogy önt is kedves vendégeink között köszönthessük!

Ajándékozza meg szeretteit(névnap, születésnap, esküvő, karácsony, évforduló ,egy baráti gesztus) alkalmából ajándékutalványunkkal!
Kellemes meglepetés,hasznos ajándék.

Óvári apróhirdetés - ingyenes apróhitdetés feladás